Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
100% pénzvisszafizetési garancia 2 héten belül
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Nálunk az ügyfélnek mindig igaza van!

Nálunk nem kell bunyóznod az ügyfélszolgálattal, ha egy garanciás problémát szeretnél orvosolni! Csak jelezd a problémát, és:
- mi hiszünk Neked,
- rekord sebességgel orvosoljuk a bajt,
- vagy visszafizetjük a termékek árát.

Nem kell többé izgulnod, és azon morfondíroznod, hogy mit mondj majd a reklamáción - mi Érted vagyunk!

Garancia a szállításra:

Tudtad? A szállításra dupla garanciát is vállalunk!

- Idõgarancia: Hogyha nem sikerül idõben átadnunk a csomagot a TOF futárszolgálatnak, és emiatt nem tudják a következõ munkanapon kézbesíteni a rendelésedet, megajándékozunk egy csomag 40 mm-es öngyulladó faszénnel fájdalomdíjként!

- Sérülés garancia: A szállítást az EU-ban is legismertebb és legjobb futárszolgálat intézi, akik a tökéletesen becsomagolt pipát nagyon törékeny csomagként kezelik. Ettõl függetlenül garanciát vállalunk a csomag épségére, hátha a futár hasra esik vele a nagy siettségben. Ha bármelyik alkatrészét a pipának sérülten kapnád meg, azonnal jelezd az ügyfélszolgálatnak, és a következõ munkanapon megkapod a sérült alkatrész pótlását.

Visszavásárlási garancia a termékeinkre:

Nincs más dolgod, mint a pipát és tartozékokat  alaposan visszacsomagolni a dobozába, jól lezárni, és lejjebb visszaszállítást kérni. Rá 1-3 napra megy a dobozért a TOF futárszolgálat egyik embere, és elhozza nekünk.

Amint a csomagodat megkaptuk, vissza fogjuk küldeni a TOF futárszolgálattal egy lezárt borítékban 30 nap helyett maximum 3 napon belül:

vizipipa.eu A csomagban található termékek vételárát.
vizipipa.eu 

Kérlek, a félreértések elkerülése végett a törékeny alkatrészeket is precízen csomagold vissza, bármilyen kérdésben ügyfélszolgálatunk áll a rendelkezésedre.

A csomagban talált számlát NE küldjed vissza, csak a termékeket. A neved alapján tudni fogjuk, hogy mit és mikor rendeltél.

Aki ezzel a lehetõséggel él, annak adatait rögzítjük, és a manipuláció elkerülése érdekében több csomagot nem szállítunk neki.