Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
100% pénzvisszafizetési garancia 2 héten belül

El Nefes

Az El Nefes Hookah Cream egy speciális, glicerin alapú hőálló paszta, melyet a kerámiába kenve kell használni, vízipipa dohánnyal keverve illetve dohány helyett egyaránt használható.
Rendezés:
Nézet:
El Nefes Hookah Cream 2 alma ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa krém dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream absolut 0 ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa krém dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream alaska apple ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa krém dohány helyett és dohányízesítõként egyaránt használható.
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream BB mint ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa krém dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
 
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream cherry-cola ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa krém dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
 
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream coco-lemon ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream exotic mix ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream french kiss ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítõként egyaránt használható.
 
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream fresh ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
 
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream frozen berries ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream frozen cranberry ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
 
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream frozen mango ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
 
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream frozen maracuja ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
 
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream frozen melody ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható.
 
Raktáron
2.990 Ft
El Nefes Hookah Cream frozen pa-na-ma ízben. Az újonnan, egyedileg kifejlesztett vízipipa paszta dohány helyett és dohányízesítőként egyaránt használható. 
Raktáron
2.990 Ft