Szegedi Vizipipások!

Kedves szegedi vízipipások!

Mint azt mindannyian tudjuk, a magyarországi vízipipa kereskedelem még nem tudott annyira elterjedni, hogy minden nagyobb városnak saját boltja legyen széles választékkal. A legtöbb helyen csak kisboltok nyílnak, magas árakkal és alacsony minőséggel.
 
Szeged és vizipipa
Szeged is ezek a városokhoz tartozik. Mi a  www.vizipipavasarlas.hu csapata ezen szeretnénk segíteni nektek.
Vízipipa webáruházunk az ország első számú vízipipa boltjának számít a magyar világhálón, hatalmas választékkal, amelynek nagy részét kizárólag mi forgalmazzuk.

Termékeink között megtalálhatóak a csúcsminőségről ismert Khalil Mamoon, Mya és Nargilem márkák, egyedi szír és török vízipipák, valamint a mindig megbízató teljesítményt nyújtó és ár-érték arányban kimagaslóan teljesítő Aladin vízipipák.
 
Ezen kívül számos vízipipa kiegészítőt, melyek közül néhány egész európában egyedülállónak számít, rajtunk kívül csak Amerikában forgalmaznak.
Dohányokat a magyar törvények miatt, sajnos továbbra sem tudunk kitenni a webáruházra (ezzel kapcsolatban e-mailben és telefonon tudunk részletesebb tájékoztatást nyújtani), de talán enyhíteni tudjuk fájdalmatokat Elements és Bisan dohányízesítőkkel.
 
Boltunk központja Budapesten van, de mindent megteszünk azért, hogy a rendelés leadása utáni várakozást lecsökkentsük. Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha 15:00 előtt leadod a rendelésedet, azt már másnap kiszállítja számotokra egy futárszolgálat 990 forintos áron.
 
Azonban ha 16000 forint feletti a kosaratok tartalmának összértéke, akkor a csomagot ingyen juttatjuk el hozzátok. És vásárlási kedvcsinálóként "megsúgom", hogy minden csomagban ajándékkal kedveskedünk a megrendelőknek.

Kedves szegedi vízipipások, bízunk benne, hogy ajánlatunk elnyerte tetszéseteket. Ha vásárlásra szánjátok magatokat, biztos nem fogtok csalódni, erről gyakori akciókkal és meglepetésekkel gondoskodunk. A továbbiakban is kellemes vízipipával töltött órákat kíván nektek
 
Julio és a  www.vizipipavasarlas.hu csapata!